Simpel elektronisk dokument- og fakturahåndtering.

Vores simple tilgang til faturahåndtering hjælper dig med at styre dit cashflow.

Inventio.IT A/S er blandt de førende leverandører af Microsoft IT-løsninger.

IT-produkter, der giver de bedste betingelser for hurtig brug af den nyeste landbrugskendskab i din virksomhed.

INVIXO er SAP integrationsspecialister, og sørger for en sikker og standard integration med Bilagscan, som kan installeres i jeres SAP miljø.

Med Billy får du et let og brugervenligt regnskabsprogram.

Se alle vores partnere her

Vi tilføjer løbende partnere til Bilagscan.

Uniconta
Uniconta og Bilagscan har indgået samarbejde omkring en gennemgribende integration.
Niova
Vi er et team af lidenskabelige mennesker, hvis mål er at forbedre alles liv gennem IT systemer som gør hverdagen nemmere. Vi bygger og implenterer systemer til at løse dine forretningsproblemer.
Acubiz
Acubiz digitaliserer og automatiserer processer for håndtering af bilags- og rejseafregning samt omkostningsfakturaer.
IRIS
Dansk software og support til store og små virksomheder. Erfaring siden 2001. Fuldt integreret med Bilagscan.
Amesto Solutions
Nordens største Visma-Partner og specialister i integrationer mellem forretningssystemer.
Inforevision
Som revisions- og konsulenthus er vi specialister i at kombinere it-systemer med digitale værktøjer, der styrker din forretning til fremtiden.
aqoola
Aqoola er et software system, der henvender sig til økonomi- og indkøbsfunktionerne og de medarbejdere, der er involveret i omkostnings- og udgiftsrelaterede processer.
Microsolutions
Microsolutions A/S er et Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365 for Finance and Operations konsulenthus med et team af 40 udviklere, konsulenter og projektledere.
ADMIFLOW
Automatisering af dine indgående bilag, der tilbydes scanning, godkendelsesflow og automatisk betaling samt søgbar database på alle dine scannede dokumenter.
Lyngsøe EDB
Lyngsøe EDB A/S leverer total-løsninger til danske og nordiske virksomheder. Vi har lavet mange individuelle løsninger og tilpasninger til Dynamics C5 og Uniconta.
capworks
Vi skaber forbindelsen mellem din virksomhed og de systemer, du ønsker at anvende, og har løsninger som ”hyldevarer” – vi har blandt andet bygget integrationen mellem Bilagscan mod WorkBook og E-conomic.
Inventio
Inventio.IT A/S er blandt de førende leverandører af Microsoft IT-løsninger
Pronavic
Vi servicerer virksomheder, der benytter eller ønsker at benytte Business Central / Microsoft Dynamics NAV som ERP-system.
IMS
IMS FakturaFlow – Godkend dine fakturaer direkte fra Outlook eller App og gør din fakturahåndtering nem og effektiv.
JCD A/S
JCD A/S har leveret totale løsninger til erhverv siden 1991. Vi har stor erfaring og specialer i en lang række fagområder – al it-teknologi til erhverv.
Invixo
INVIXO er SAP integrationsspecialister, og sørger for en sikker og standard integration med Bilagscan, som kan installeres i jeres SAP miljø.
Optimate
Med OptiInvoice kan du automatisere din fakturahåndtering i Dynamics AX/365. Løsningen implementeres i løbet af få dage.
Arka
Fleksibelt og brugervenligt økonomisystem. Den perfekte C5 afløser, og meget mere.
EDH Technology
Ediva fakturahåndteringsløsning er et af markedets mest brugervenlige og fleksible systemer til at håndtere fakturaer samt andre dokumenttyper som indkøbsordre, følgesedler mfl.

Bliv integrationspartner allerede i dag og få kundehenvisninger, når du er klar

Vi henviser automatisk kunder til vores integrationspartnere, så snart integrationen er verificeret og godkendt. Skriv til os og se, hvordan du kommer lettest i gang.

Søren hjælper dig godt i gang

Opstart af nyt software behøver ikke at være svært. Tag første skridt og skriv til os, så vender vi retur til dig med afsæt i dine ønsker.