Fordele med Bilagscan du ikke har råd til at undvære

Fordelene er mange med Bilagscan, men vi har her udvalgt fire unikke grunde til, at du skal i gang med digitalisering af bilag i dag.

Nemt for dine kunder.
Ingen oplæring

Bilagscan kræver ingen oplæring af brugerne of du kan sætte en ny kunde i gang på 5 minutter. Alt i alt brugervenlighed på højeste plan med let data-fangst via mobil-app, e-mail eller direkte via vores API.

100% korrekt scanning med validering

Med en 100% korrekt scanning kan du forbedre dine kunders proces markant og lave meget færre stop undervejs i bilagets rejse, hvor alle typer bilag, håndteres fejlfrit.

Hjælper med sparring og implementering

Vi har et tæt samarbejde med vores integrationspartnere og hjælper med sparring og implementering hele vejen, samt topklasse markedsføring, der giver kunder med garanti.

Lave og transparente prispakker

Bilagscan er enkle, transparente priser uden binding. Et ægte SaaS-firma, hvor vi levere, vedligeholder og videreudvikler en service, der bringer mere opsætning ind i din virksomhed.

Eksklusivt for integrationspartnere

Åben API og let integration

Vi har et åbent API, så du som integrationspartner kan integrere med Bilagscan. Det sparer dig for oceaner af udviklingsressourcer og løbende udvikling, ved at lade os stå for scanningsmotoren.

OPEN REST API

Få gratis kundehenvisninger

Alle integrationspartnere lægges op under Integrationer, hvor du gratis markedsføres. I modtager automatisk henvisninger fra vores sælgere, når kunder søger rådgivning hos os.

ÅBEN INTEGRATIONSSIDEN

Undgå forældet software

Brug Bilagscan og slip for træg integration og softwareudvikling, der går i stå. Kernen i Bilagscan er et moderne API, som giver jer et stor fleksibilitet i stedet for begrænset integration.

Ingen bindingsperioder

I Bilagscan har vi ikke lange bindingsperioder og komplicerede kontrakter. Tilmeld jer, og I er i gang.

Gratis teknisk support

Vi yder gratis teknisk support, når nye integrationspartnere skal hookes op på vores service.

Billigere priser

Bilagscan er enkle, transparente priser uden binding. Et ægte SaaS-firma, hvor vi leverer, vedligeholder og videreudvikler en service, der bringer mere omsætning ind i din virksomhed.

Delkomponent i jeres flow

Vi er et mindre tandhjul i et større maskineri, der kan tilpasses jeres egen software. Dermed kan I fokusere på udvikling af den del af flowet, hvor I skaber størst mulig værdi, og lade Bilagscan komplettere jeres produkt.

Håndter alle bilagstyper

Hos Bilagscan håndterer vi alle bilag, herunder kreditorbilag, finansbilag og kvitteringer.

Hvad er 100 % korrekt?

Bilagscan er 100 % korrekt i forhold til en gennemsnitlig bogholder.

Bliv integrationspartner allerede i dag og få kundehenvisninger, når du er klar

Vi henviser automatisk kunder til vores integrationspartnere, så snart integrationen er verificeret og godkendt. Skriv til os og se, hvordan du kommer lettest i gang.

Vi hjælper dig godt i gang

Opstart af nyt software behøver ikke at være svært. Tag første skridt og skriv til os, så vender vi retur til dig med afsæt i dine ønsker.